Bäverscouter, 6-7 år

Bäverscouterna vänder sig till barn som är 6-7 år.

Var
Vi har nära till både strand och skog och går gärna iväg för att uppleva naturen på nära håll. Om vädret är alltför dåligt stannar vi på scoutgården Fort Anna.

Program
Varje träff har ett program med lite lek, lite naturkunskap för barn, några uppdrag och så avslutar vi med fika/lunch. Var och en har med det de vill äta.

Övrig utrustning som behövs är ett sittunderlag och oömma kläder (efter väder) som tål utelek. Låt gärna barnet packa sin egen ryggsäck med vattenflaska, matpacke och sittunderlag!

Du är bäver när du går i förskoleklass och första klass (6-7 år). Du är nyfiken och vill prova på något nytt. I Scouterna får du utvecklas genom att få upptäcka naturen, göra saker genom uppdrag, äventyr och kanske också övernattningar. Viktigt för en bäver är viljan att upptäcka.

Vi har våra avdelningsmöten ungefär varannan lördag kl 10:00-12:00. Nytt för hösten är att vi har våra möten parallellt med familjescouterna och har ofta gemensamma aktiviteter.

Datum för Bäverscouterna
Hösten 2020:

Varannan lördag kl 10-12 med start 31 aug, därefter hajk och sedan blir det varannan helg. (Vissa undantag finns bl.a. höstlovet), se kalenden.
Du får mer detaljerad information i kalendern!

Välkomna ut!

Ledare; René Tillman, Jerry Palm, Cecilia Eklund och Markus Smith!