Spårare 2-3 klass

alder-sparare

I Scouterna är det roliga aktiviteter inne och utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du börjar andra klass, och var beredd på äventyr redan från första dagen.

I Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.

Spårare: ”Gillar naturen, är nyfikna och fantasifulla och har roligt tillsammans”.

Räven Tofs är spårarnas symbol. Den gröna färgen för tankarna till något spirande och grönskande. Räven är duktig på att spåra och visar väg för de yngsta scouterna.

Du är spårare när du går i andra och tredje klass (8-10 år) och du har fått upp spåret på något nytt. I Scouterna får du utvecklas genom att få göra saker på riktigt genom uppdrag, äventyr och övernattningar. Viktigt för en spårare är att lösa problem tillsammans och se lösningar istället för hinder.

Spårarnas ledord: Nyfikenhet, Prova, Natur, Fantasi, Roligt

Vi har våra avdelningsmöten på måndagar kl 18:00-19:30. Vi har våra möten parallellt med Upptäckarna och ibland har gemensamma aktiviteter.

För att hitta nästa möte, kontrollera i kalendern för senaste information. Vi försöker se till så att alla möten skall finnas med i kalendern. Är du osäker vid något tillfälle om det är möte eller ej är det bara att ringa och fråga.

Det är hemsida och kalender som gäller för informationsspridning, räkna inte med att det kommer mail om våra aktiviteter även om det ibland kan komma något.

Välkomna

önskar  Helena Assarsson, Cecilia Eklund, Karin Stenfeldt.