Hösthajk 2018

Den 22-23 september är det gemensam hajk för alla i Barkåkra scoutkår. Då är alla välkomna att följa med och testa på hur det är att vara scout under en helg. När vi säger alla, så menar vi också alla. Du förälder är hjärtligt välkommen, liksom syskon, grannar, kompisar, mormor, faster, hunden…. Vi kommer att hålla till bredvid Sibirienstranden så det är enkelt att följa med så lite eller länge man vill.

Upptäckare, Äventyrare och Utmanare samlas på fort Anna lördag 22 september kl 10. Därefter vandrar vi avdelningsvis till Sibirien. Väl framme på Sibirien-stranden kommer vi att laga lunch och slå läger. Avslutning för Upptäckare, Äventyrare och Utmanare sker söndag 23 september kl 12:00 på fort Anna.

Spårarna ansluter till lägerplatsen kl 14 och är med hela dagen men övernattar inte. De avslutar på lägerplatsen kl 20.

Familje- och Bäverscouterna kommer direkt till Sibirien och är med på aktiviteter på lägerplatsen under lördagen kl 14-16.

Upptäckarna sover över i tält och Äventyrarna och Utmanarna sover i vindskydd. Vill du följa med och testa på så bestämmer du själv om du vill övernatta eller inte. Behöver du låna material så finns det enstaka sovsäckar och liggunderlag att låna av kåren. Vi står för tält/vindskydd till alla övernattande.

Kostnad (medföljande förälder betalar samma avgift som sitt barn):
Familje- och Bäverscouter 30 kr/pers (både barn o vuxna)
Spårare 60 kr (både barn o vuxna)
Upptäckare, Äventyrare, Utmanare och ledare 120 kr (både barn o vuxna)

OBS! Samtliga (dvs både scouter, ledare, föräldrar, kompisar mm) som vill följa med måste anmäla sig via detta formulär. Detta för att vi ska ha koll på hur material vi behöver ta med samt ev matallergier.

Anmälan och betalning till bg 677-6504 senast 19/9. Ange ”kårhajk samt namn och avdelning” vid din betalning.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till ordforande@barkakrascoutkar.se

Hjärtligt välkomna!

Önskar alla ledare i Barkåkra scoutkår