Terminsstart Höstterminen 2023

18 aug

Terminsstart Hösten 2023!

 

Intresserad vuxen? Vill du lära dig av och utvecklas med ungdomlig glöd kan vi erbjuda dig att bli ledarassistent på någon av våra avdelningar. Det du behöver är sunt förnuft, barnasinne och visst friluftsintresse. Kåren behöver fler vuxna för att göra verksamheten möjligt för våra scouter. Introduktion för vuxna som vill veta mer om vad det innebär att vara scout/ledare kommer att hållas om intresse finns.

Kontakta Björn Lissinger på ordforande@barkakrascoutkar.se om du är intresserad av att bli en större del av vår kår!

Vecka 34. Med start den 21 augusti drar höstens avdelningsmöten igång igen. Det kommer inte att vara en kårgemensam start av höstterminen utan avdelningarna startar var för sig.

Familje och Bäverscouter Startar lördagen den 26/8 kl. 10 – 12:00

Spårare och Upptäckare startar måndagen den 21/8 kl. 18 – 19:30

Äventyrare startar Tisdagen den 22/8 kl. 18:30 – 20:30

Utmanarna startar torsdagen den 24/8 kl. 18:30 – 20:30

Vårens avdelningsmöten kommer alltså att vara på samma dagar och tider som i Förra terminen.
Ta gärna med en kompis som du tror skulle trivas med oss i scouterna, så vi blir fler som delar på upplevelserna och allt det roliga. Tänk på att ta med kläder efter väder så vi kan vara utomhus i alla väder.

PS: Glöm inte att meddela om ni tänkt sluta hos oss så att ni inte blir fakturerade för medlemsavgiften. Den skickas nämligen ut centralt och faller tillbaka på kåren att betala om den inte betalas av scouten. DS.

 

Nu kör vi och Var Redo!