Fixardag + Scoutloppis på Fort Anna Söndag den 12/9 Kl. 9-13

06 sep

Söndagen den 12 September kl. 10-13 har vi fixardag på Fort Anna. När det börjar bli mörkare på kvällarna och sommaren dröjer sig kvar i små portioner. Verksamheten på Fort Anna är dock i full gång och då är det trevligt om våra barn har en ren och fin gård att vara på och att våra lokaler är fräscha. Vi behöver hjälp att fixa i trädgården, lava ved samt städa inne på Fort Anna. För att det inte ska bli en allt för stor uppgift för någon enskild, vädjar vi om er hjälp och en fin uppslutning.

Vi samlas på Fort Anna kl. 10:00 och fördelar uppgifterna. Vid 12-tiden bjuds det på grillad korv.

Anmäl att du kommer till fixardagen på Facebook så vi vet hur många vi blir och kan planera därefter: (https://www.facebook.com/events/595669345141426/?ref=newsfeed)

Vi kommer att ha Scoutloppis i samband med Fixardagen.

Har ni urvuxna eller överblivna scoutprylar som skjortor, byxor, kängor eller andra ”bra att ha” prylar som fortfarande kan komma till nytta, så tar ni med det och säljer på vår Loppis.

Vi kommer att, i all enkelhet, tillhandahålla bord som ni kan lägga era saker på. Märk det ni vill sälja med swishnummer och pris så får Loppisen sköta sig själv. Det är ett sätt att enkelt hitta nya ägare till gamla saker.

 

Vi ledare som arbetar i verksamheten gör detta helt ideellt och vi gör det för att vi tycker det är himla skojigt och meningsfullt att se ungdomar utvecklas. Ibland behöver vi dock hjälp av er föräldrar och den hjälpen ber vi ödmjukast om. Vi kommer aldrig bötfälla föräldrar som uteblir, dela ut arbetspass till någon som inte vill eller på annat sätt tvinga er att hjälpa till. Det stämmer inte överens med scouternas värdegrund. Det vi däremot kommer att göra är att erbjuda er en plats i gemenskapen och en möjlighet att hitta en ny(gammal) hobby. Jag hoppas att vi ses i verksamheten!

 

Har ni frågor eller funderingar når ni mig på ordforande@barkakrascoutkar.se

 

Scouthälsningar,

Björn Lissinger Orf. BSK