Terminsstart Våren 2023!

08 jan

Terminsstart våren 2023!

Vi ledare vill rikta ett stort tack till er scouter och föräldrar som engagerat er under höstens aktiviteter. Med er hjälp och ert engagemang blir allt mycket lättare.

Renoveringen av Fort Anna blev äntligen färdig under hösten, så nu kan vi stoltsera med ett toppklasskök och nya fina toaletter varav en tillgänglighetsanpassad för alla behov. Vi vill rikta ett stort tack till Stiftelsen Gripen och PEAB som hjälpt oss med bidrag och väl genomfört arbete. Vi vill även rikta ett stort tack till Fredrik Johansson som har hållt i projektet från start till mål.

Fort Anna är nu rustat för att kunna användas mer, t.ex. till kalas, studiecirklar eller som möteslokal. Hör av er om ni vill boka in er på Fort Anna ( info@barkakrascoutkar.se )

Vecka 3. Med start den 16 januari drar vårens avdelningsmöten igång igen. Det kommer inte att vara en kårgemensam start av vårterminen utan avdelningarna startar var för sig.

Föräldrar och Bäverscouter varannan lördag med start 28/1 Kl. 10:00 – 12:00

Spårarna och Upptäckarna måndagar med start 16/1 Kl. 18:00 – 19:30

Äventyrare tisdagar med start 17/1 Kl. 18:30 – 20:30

Utmanarna torsdagar med start 19/1 Kl. 18:30 – 20:30

Vårens avdelningsmöten kommer alltså att vara på samma dagar och tider som i höstas.

Ta gärna med en kompis som du tror skulle trivas med oss i scouterna, så vi blir fler som delar på upplevelserna och allt det roliga. Tänk på att ta med kläder efter väder så vi kan vara utomhus i alla väder.

Vi ledare och funktionärer i kåren kommer att ha ett planeringsmöte den 15/1 på fort Anna. Vi är en växande kår och vi blir fler Scouter. Det är jätteroligt men det kräver åxå att vi blir fler vuxna i kåren.  Är du intresserad av att engagera dig som ledare eller vid arrangemang under våren är du hjärtligt välkommen att bli med i vårt glada ledargäng! Hör bara av er till mig på ordforande@barkakrascoutkar.se eller 070-572 55 20 så kan jag berätta mer.

PS jag vill påminna er om att meddela oss om ni har ändrat adress, eller slutar i kåren, så att vi kan uppdatera medlemsregistret. Medlemsavgiften faktureras nämligen direkt från riksförbundet Scouterna.

 

Nu kör vi och Var Redo!